Programi 2021-2025 Qeveria Rama 3Të përgjithshmeMarrja e përgjigjes online me nënshkrim, vulë elektronike për të gjitha shërbimet në e-albania që janë aplikime

24 Tetor, 20213

Statusi:Përmbushur


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 27. Shoqëria digjitale. Sigurojmë marrjen e përgjigjes online me nënshkrim ose vulë elektronike për të  gjitha shërbimet në e-Albania, si dhe digjitalizojmë arkivat fizike për të rritur  numrin e shërbimeve që merren në kohe reale me vulë elektronike

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *