BujqësiaFiskaleProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Heqja e akcizës dhe taksës së qarkullimit të naftës për peshkimin

7 Mars, 20210

Statusi:PërmbushurStatusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
AKCIZA
TAKSAT KOMBËTARE
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *