Mjedisi dhe TurizmiProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Ndalim i eksportimit të lëndës drusore të papërnuar apo i qymyrit të drurit për 3 vite

7 Mars, 20210

Statusi:Përmbushur


Referencat për vlerësimin
MEDIA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *