FiskaleMjedisi dhe TurizmiProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Rishikim i barrës fiskale mbi njësitë akomoduese

7 Mars, 20210

Statusi:Në progresStatusi:Në progres


Referencat për vlerësimin
TVSH
MEDIA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Në progres – Premtimi/programi është i saktë/pjesërisht i saktë, por nuk ka arritur finalizimin, apo janë lënë detaje të rëndësishme ose janë nxjerrë gjërat jashtë kontekstit

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *