FiskaleMjedisi dhe TurizmiProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Zëra progresivë në buxhet për investime në infrastrukturën turistike

7 Mars, 20210

Statusi:Në progresStatusi:Në progres


Referencat për vlerësimin
PBA 2013-2015
PBA 2015-2017

PBA 2016-2018
PBA 2017-2019
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Në progres – Premtimi/programi është i saktë/pjesërisht i saktë, por nuk ka arritur finalizimin, apo janë lënë detaje të rëndësishme ose janë nxjerrë gjërat jashtë kontekstit

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *