FiskaleProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Politika e bonusit të pensioneve të fundvitit do të kthehet në një politike permanente të rritjes së pensioneve, përtej indeksimit, pa rrezikuar skemën dhe reformën e arritur. Kjo politike do të garantoje një rritje të vazhdueshme vjetore prej mbi 5% për çdo pensionist

24 Tetor, 20216

Statusi:Në progres


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 33. Kujdesi për të moshuarit dhe qytetarët në nevojë.

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *