BujqësiaFiskalePS 2013160 milion US.D për të rimëkëmbur sistemin e ujitjes dhe kullimit brenda 4 viteve

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshmeBesueshmëria:E pabesueshme


Preferencat për vlerësimin
Strategjia Bujqësisë 2014-2020
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *