Mjedisi dhe TurizmiPS 2013Ndalim i eksportimit të lëndës drusore të papërnuar apo i qymyrit të drurit për 3 vite

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Preferencat për vlerësimin
KODI DOGANOR
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *