PARTIA SOCIALISTEPOLIFAKTIUlje e tatimit për pagat deri në 2.5 milionë lekë, nga 1 janari 2022

15 Mars, 20210

Kjo u bë e ditur gjatë prezantimit të “Planit të veprimit 2021-2025”.Ka një kategori të lartë të punësuarish të cilët për shkak të punës, që është një punë më e kualifikuar, marrin mbi 1.5 milionë lekë në muaj dhe hyjnë në atë fashën e lartë të taksimit progresiv 23 % taksë mbi pagën. Ne do ta shtyjmë më lart këtë fashë taksimi dhe do ta ulim tatimfitimin për të gjithë ata që marrin deri në 2.5 milionë lekë në muaj – bëri të ditur Kryeministri.Premtim për politikën fiskale

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *