PARTIA SOCIALISTEPOLIFAKTIZero tatim fitimi dhe zero TVSH për bizneset e vogla deri në 2029

15 Mars, 20210

Taksa për 100 mijë biznese të vogla, ku janë të punësuar 150 mijë shqiptarë do të mbetet 0 me PS deri vitin 2029. Pa harruar edhe TVSH-në, që sot e keni 0 deri në 100 mijë USD xhiro në vit.
Premtim Elektoral për politikën fiskale

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *