Ulje e çmimit të naftës dhe çdo grant që vjen nga Bashkimi Europian për këtë sektor, do të shkojë tek fermerët

12 Prill, 20210

Kam ardhur t’ju garantoj që një tjetër proces i rëndësishëm që duket që është larg por është shumë afër jetës tuaj të përditshme.  Anëtarësimi në Bashkimin Europian do të na japë mundësinë që për çdo lekë që do hedhim në për subvencionime, për infrastrukturën njerëzore, do të kemi të paktën 1 euro apo dyfishin nga Bashkimi Evropian.
8 vite me radhë fermeri i Maqedonisë së Veriut, fermeri i Kosovës ka marrë subvencionime vazhdo të prodhojë e vazhdon  ta shesë prodhimin e vetë në Kosovë, në vendin e vetë në Maqedoni, ta eksportojë, ta sjellë në Shqipëri, të nxjerrë fitime e të vazhdojë ciklin e prodhimit me kokën lart, me xhepat plot me siguri për veten e vetë.
I vetmi fermer që këto tetë vite ka ulur kokën nga braktisja dhe dështimet tetë vjeçare është fermeri shqiptar.
Premtim për bujqësinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *