Pavarësish tërmetit dhe pandemisë PS dhe Shqipëria po del më e fortë

12 Prill, 20210

Sot Shqipëria nuk ka asnjë krahasim me atë që ishte para 7 vite, por nuk diskutohet që Shqipëria është larg asaj që duhet të jetë. Dhe zgjedhja është shumë e qartë do vazhdojmë të ngjitemi apo do ndalemi të pushojmë.
Unë mendoj që nuk ka asnjë ndryshim që pikërisht Shqipëria që punon, sot shumë më tepër se 8 vite më parë, shkon përpara përmes punë edhe që e di që përmes punës mund të shkohet përpara.
Vetëm duke u përballur sy më sy me sfidat mund të fitohen, jo duke fjetur jo duke u ankuar, por duke luftuar për t’i zgjidhur gjërat.Ne sot jemi në një moment ku i kemi para syve pasojat e tmerrshme të tërmetit. I kemi parasysh familjet që mbetën në rrugë i kemi akoma përpjekjet që bëmë për tu dhënë atyre një strehë të ngrohtë një ushqim.
Premtime për shëndetin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *