PARTIA DEMOKRATIKETË FUNDITGarantojmë statusin e Minatorit për të gjithë minatorët në vend

11 Prill, 20210

Basha thekson se me PD-në në pushtet, garantohet statusi i minatorit. Ai shtoi se më 25 prill, shqiptarët duhet të votojnë për ndryshimin, qofshin të majtë apo të djathtë. Dje nga Bulqiza, dje nga Klosi dhe sot nga Përrenjasi dua të përsëris se minatorët shqiptar do të kenë brenda gjashtë muajve të parë të qeverisjes së Partisë Demokratike dhe të koalicionit tonë për ndryshim statusin e minatorit sipas parimeve të të drejtave të Bashkimi Evropian.
Premtim për politika sociale

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *