LËVIZJA SOCIALISTE PËR INTEGRIMTVSh 0% për prodhimin bujqësor e blegtoral ”Made in Albania”

18 Janar, 20210

Kryemadhi ka premtuar se me LSI në qeveri taksa dhe TVSH do të jetë zero për prodhimet vendase.Sipas saj kjo është ndër mënyrat më të mira për të ndihmuar fermerët dhe joshur konsumatorët shqiptarë, duke u fokusuar tek shitja e produkteve ‘’Made in Albania’’.
Programi ekonomik i LSI

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *