Rama gënjeu shqiptarët dhe për çmimin e energjisë, duhet të largohet

17 Janar, 20210

Kreu i demokratëve shkruan se Edi Rama gënjeu se do të ulte çmimin e energjisë dhe kjo është një tjetër arsye pse ai duhet të largohet.
“Premtoi se do ta ulte çmimin e energjisë për familjarët. Rama gënjeu – ai vetëm i rriti faturat e energjisë për familjet shqiptare! Rama është dështim. Ai duhet të largohet”, shkruan Basha përkrah videos.
Do të ulet cmimi i energjisë elektrike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *