Rama viziton rindërtimet në Kamëz

18 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama ka inspektuar mjediset e shkollës dhe kopshtit “Halit Çoka” në Kamëz së bashku me ministrin e rindërtimit Arben Ahmetaj.Rama shkruan këto mjedise edukimi janë rindërtuar sipas standardeve europiane.
“Bathore, Kamëz – Shkolla dhe kopshti “Halit Çoka”, mjedise edukimi të rilindura me standardet më të mira europiane, pas tërmetit që rrënoi ngrehinat e vjetra jashtë çdo standardi, duke na bërë më të fortë në mbështetje të fëmijëve, mësuesve e prindërve. Në bashkinë Kamëz, janë plot 14 shkolla e kopshte të reja, që po marrin jetë nga themelet, e që do t’ia ndryshojnë përgjithmonë faqen arsimit në këtë zone”, shkruan Rama.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *