PARTIA SOCIALISTEPOLIFAKTITË FUNDITTekste shkollore falas për fëmijët nga klasa e 1-9 dhe disa kategori të gjimnazeve, përfitojnë 280 mijë nxënës

15 Shtator, 20210

Me shpërndarjen e teksteve shkollore falas, që vijon për të gjithë nxënësit nga klasa 1-9 dhe nxënësit e kategorive në nevojë edhe në klasat 10-12, çka bën që qeveria shqiptare të mbështesë këtë vit shkollor me libra falas 280 mijë nxënës përfitues, të cilët do të mësojnë me botimet prestigjioze të “Oxford”, “Pearson” dhe “Cambridge”. 

Kjo deklaratë është në vijim të premtimeve, si dhe përfshirjes në programet qeverisës në:

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *