PARTIA SOCIALISTETË FUNDIT5 shtyllat e programit qeverisës “Rama 3” që do të shpallet ne 16 Shtator 2021

15 Shtator, 20210

Nje dite perpara votimit te qeverise dhe shpalljes se programit politik qeverises, Kryeministri Rama ka shpalosur se mbi çfare drejtimesh do te mbeshtetet ky program.
5 shtyllat e programit qeverisës “Rama 3” që do të shpallet ne 16 Shtator 2021, e enjte, në orën 10:00 do të prezantohen pasi të nisë seanca parlamentare që do të miratojë kabinetin e ri qeveritar dhe programin e saj politik, të cilin do ta lexojë Rama në foltoren e Kuvendit.
Klan News ka siguruar programin e tretë qeverisës të mazhorancës socialiste ku përmenden edhe pikat kryesore të fokusit të qeverisë së ardhshme.
“Rama 3” do të fokusohet tek rimëkëmbja, mirëqenia, modernizimi, familja dhe forcimi i Shqipërisë në drejtësi, por edhe në integrimin europian.
Në të thuhet se programi është konceptuar si një plan i kujdesshëm dhe i detajuar reformash dhe aksionesh, që synon të materializojë në çdo qelizë të qeverisjes vizionin “Shqipëria 2030”.
Do të jenë 5 objektiva në mënyrën si synon qeveria që të ndërtojë hap pas hapi të ardhmen eurpiane duke u mbështetur tek këto pika kryesore që u përmendën më lart.
1.Rimëkëmbje e ekonomisë nga tërmeti dhe pandemia;
2. Mirëqenie për të gjithë, që do të përkthehet në një ekonomi të zhvilluar që krijon shanse për të gjithë;
3. Modernizim për zhvillim të ekonomisë prodhuese, turizmit, energjisë, bujqësisë, ekonomisë digjitale, transporteve dhe shërbimeve;
4. Familja si themeli ku ndërtojmë të ardhmen;
5. Shqipëri e fortë, me shtet të fortë, vëmendje për çdo Shqiptar dhe me dinjitet në botë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *