Arsimi, Gruaja, RiniaPS 2013Libra falas gjatë ciklit të shkollimit të detyrueshëm për fëmijen e tretë e lart

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
Strategjia Arsimit PU 2014-2020
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

√    Premtim i matshëm dhe i besueshëm.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *