Skemë mbështetëse për naftë pa taksa për fermerët

29 Janar, 20210

Kryeministri Rama bëri të ditur se bashkimi i fermerëve është parë edhe nga qeveria si një mundësi për zhvillimin e bujqësisë në vend dhe se e mbështet fuqimisht.
“Ne si qeveri e kemi bërë shumë të qartë që ne do të mbështesim fuqimisht ata të cilët janë lokomotiva e këtij sektori dhe do të tërheqin vagonë të tjerë mbrapa duke krijuar shembuj dhe duke e bërë të qartë për të gjithë se bashkëpunimi nuk do të thotë të bashkosh pronën si në kohën e komunizmit, por mendjen. Kjo do të ndihmonte fermerin jo vetëm për të shtuar prodhimin, por edhe për të bërë një administrim më të mirë duke siguruar një treg më të mirë“, deklaroi Rama.
Premtim elektoral për bujqësinë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *