Rama dhe Peleshi inspektojnë punimet në rrugën Miras-Arrëz

30 Janar, 20210

Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga drejtuesi Politik i PS-së në Qarkun e Korçës, ministri Niko Peleshin ishin ditën e sotme duke inspektuar punimet që kanë nisur në rrugën e re Miras – Arrëz.Kjo rrugë sipas Peleshit dhe kreut të qeverisë do të jetë një tjetër segment i planit të zhvillimit strategjik të turizmit në qarkun e Korçës.
Kreu i qeverisë Edi Rama tha se ato kanë investuar në mënyrë të zgjuar duke vlerësuar në radhë të parë prodhimin dhe potencialin e rritjes së prodhimit dhe nga ana tjetër potencialin turistik, pasi këto të dyja janë kryesore për të bërë zgjedhjen se ku duhet të investojmë.
Fushatë elektorale me investimet e buxhetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *