Rruga e Arbërit përfundon së shpejti

14 Prill, 20210

Në Peshkopi, Rama kërkoi mandatin e tretë duke e krahasuar qeverinë e tij me Kombëtaren Shqiptare, ndërsa shtoi se nuk duhet që ta humbnin “ndeshjen” në minutat e fundit. Nga Peshkopia, kreu i qeverisë ka shpalosur programin e tij dhe ka nënvizuar se tashmë me Rrugën e Arbrit do ndihmojë banorët e zonës në shumë fusha.
Premtim për infrastrukturën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *