Burreli do të shndërrohet në zonë turistike

14 Prill, 20210

Nuk është vetëm turizmi dhe agroturizmi, por mundësi që të rinjtë të hyjnë në një treg të madh. Mjafton të jetë i armatosur me dijet e teknologjisë digjitale. Edhe këtu, do të kemi një qendër të trajnimit intensiv, që për 4 muaj, një vajzë apo djalë të dijë si të hyjë në botën e teknologjisë, pa dalë nga shtëpia. Kjo sot është e mundur. Sot, në Shqipëri shumë të rinj kanë hyrë nga kuzhina apo dhoma e gjumit.
Premtim për arsimin dhe turizmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *