Brenda dy viteve i jepet fund procesit të legalizimit, dhe do të marrim përsipër të gjitha përgjegjësitë që ju premtuam shqiptarëve me ligjin fillestar të legalizimeve

15 Prill, 20210

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *