Aeroporti i ri i Korçës

30 Janar, 20210

Shkon te një milion dollarë. Aeroport  turistik sportiv në fushë me bar dhe pastaj dora dorës të shohim si mund të rritemi.Pas këmbënguljes, Filo e mori premtimin e Ramës. “Po lëri këto, por nëse shifra që me dhe është reale, në rastin më të parë në 6 mujorin që do të rishikohet buxhet i ke fondin për aeroportin. Nëse shifra është më shumë do të t’i tregoj unë nga do i marrësh nga buxheti i Korçës për t’i çuar te aeroporti” tha ai.
Premtim elektoral për infrastrukturën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *