Programe të integruara nga universitetet e huaja, në universitetet shqiptare

14 Prill, 20210

Mandatin e tretë nisim një tjetër betejë të madhe, betejën për të sjellë universitetet e huaja në Shqipëri dhe për ti integruar me universitetet publike.Në një takim me të rinj të Burrelit, Rama tha se “synimi ynë mandatin e tretë është të kemi programe të njëjta në çdo universitet me programe që merrem në një universitet në Itali, Greqi etj.”.
Premtim për arsimin universitar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *