PARTIA DEMOKRATIKETË FUNDITMarrëveshja me biznesin e vogël për administrimin e tatimeve dhe taksat

14 Prill, 20210

Koha e inspektimit për vit do të ulet ndjeshëm, 2-5 ditë për biznesin e vogël dhe të mesëm, 5-15 ditë për biznesin e madh dhe vetëm sipas analizës së riskut. Reformë e thellë fiskale që do të realizohet brenda 90 ditëve të para të qeverisjes.
Premtim për politikën dhe administrimin fiskal

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *