BujqësiaEKONOMIAPolitika e jashtmePS 2013Krijim i një tregu të përbashkët bujqësor me Kosovën

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pamatshmeBesueshmëria:E pamatshmeBesueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referenca në dokumente strategjike/PBA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *