FiskalePS 2013Taksim i ndershëm progresiv që ul taksat për 95% të shqiptarëve

2 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
KMF 2014-2016
PEF 2013-2015
PEF 2014-2016
TATIMI MBI TË ARDHURAT
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *