BujqësiaProgrami 2009-2013 Qeveria Berisha 2Subvencionim i naftës dhe importeve të tjera për sipërfaqet e mbjella

3 Mars, 20210

Statusi:Në progres


Referencat për vlerësimin
Iniciativa fermerëve sipërmarrës
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Në progres – Premtimi/programi është i saktë/pjesërisht i saktë, por nuk ka arritur finalizimin, apo janë lënë detaje të rëndësishme ose janë nxjerrë gjërat jashtë kontekstit

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *