Arsimi, Gruaja, RiniaEKONOMIAPD 2021Rritje të pagës 50% për stafet akademike

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshmeBesueshmëria:E pabesueshme


Paga 900 Euro pedagogëve , 1.300 Euro profesorëve
Referencat për vlerësimin
PBA 2021 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *