Arsimi, Gruaja, RiniaPD 2021Bursë të plotë për çdo student që vjen nga familje me të ardhura nën 64.000 lekë dhe bursë 50% për studentët nga familje me të ardhura mbi 64.000 Lekë

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
PBA 2021 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *