Arsimi, Gruaja, RiniaFiskaleLSI 2021Dyfishim i buxhetit të arsimit në 5% të PBB-së

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshmeBesueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
P.B.A. 2021 -2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±       
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *