BujqësiaPolitikëProgrami 2013-2017 Qeveria Rama 1Përfundimi i reformës së tokës sipas ligjit 7501 brenda 2 viteve të para të qeverisjes

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushurStatusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
M.D
ASHK
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *