Nxitje për rihapjen e hetimeve për 21 Janarin, Gërdecin, korrupsionin Durrës-Kukës, privatimet e paligjshme, vrasjet me sfond politik, deformimin e proceseve zgjedhore

7 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
MEDIA
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Premtimi/programi është i saktë dhe nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *