EKONOMIAProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Ngritje e fashës me disa shkallë më shumë, duke e çuar tatimin 23% mbi pagën 250 mijë lekë/muaj

24 Tetor, 20213

Statusi:Në progres


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 16. Mirëqenie për të gjithë. Tatimi 23% do të fillojë të aplikohet në pagat mbi 200 mijë  lekë, dhe më tej, brenda afatit të deklaruar 250 mijë lekë, nga 150 mijë që  është sot

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *