Programi 2021-2025 Qeveria Rama 3Të përgjithshmeNdërtojmë Parkun e Artit, një hapësire social-kulturore në zonën e ish-Kinostudios “Shqipëria e Re”, duke përfshirë edhe zonën përreth saj, ku parashikohet dhe ndërtimi i Muzeut të Filmit, i cili synon transformimin e AQSHF në një njësi bashkëkohore të ruajtjes dhe promovimit të filmit shqiptar, sipas standardeve të kohës

24 Tetor, 20213

Statusi:Në progres


$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *