Politika e jashtmeProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Mbrojmë interesat e gjithë shqiptarëve

24 Tetor, 20212

Statusi:Në progres


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 39.Mbrojmë interesat e gjithë shqiptarëve.
– Angazhohemi në përforcimin e bashkëpunimit rajonal përmes Open Ballkan dhe paketës së ndërlidhjes dhe investimeve të Procesit të Berlinit.
– Lobojmë më fuqimisht për njohjen e shpejtë të Kosovës nga të gjithë vendet e botës dhe për pranimin e saj si një vend me të drejta të plota në OKB.
– Takimi i përvitshëm i qeverive Shqipëri-Kosovë zgjerohet për të përfshirë në   tryezë edhe pakicat shqiptare në të gjithë rajonin

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *