Arsimi, Gruaja, RiniaProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Libra falas për të gjithë nxënësit e arsimit para-universitar

23 Tetor, 20211

Statusi:Përmbushur


Programi Qeverisës 2021 – 2025. Faqe 31. Arsimi. Tekstet shkollore falas për të gjithë nxënësit e arsimit bazë. Për vitin shkollor 2021-2022 janë përfshirë tashmë në skemën për tekstet shkollore në përdorim falas edhe nxënësit e klasës së tetë dhe të nëntë, në total 280 mijë nxënës të arsimit bazë dhe të kategorive të veçanta në arsimin e mesëm të lartë, duke lehtësuar ndjeshëm barrën financiare të familjeve.

Referencat për vlerësimin
MEDIA
PBA 2022 -2024

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
I përmbushur – Programi nuk ka asgjë të rëndësishme që mungon

Një koment

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *