PolitikëProgrami 2009-2013 Qeveria Berisha 280% të vlerës për legalizimet mund të paguhet me letra me vlerë

3 Mars, 20210

Statusi:I papërmbushur


Referencat për vlerësimin
Letrat me vlerë
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
Nuk është përmbushur – Premtimi/Programi nuk është i saktë dhe nuk është arritur

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *