Politika e jashtmePS 2009Qeveria e re, e cila ka në themel të programit të saj integrimin e vendit do marrë të gjitha masat dhe do ketë  angazhimin maksimal për ta bërë vendin tonë anëtar të BE

1 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
PKIE 2007-2012
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë

±     Premtim i matshëm, pjesërisht i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *