FiskalePD 2021Heqja e akcizës së naftës për karburantet për automjetet

7 Mars, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
S.S.M.F.P 2019 – 2022
E.R.P. 2021 – 2023
PBA 2021 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±    
Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *