BujqësiaProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Grant 5.000 Euro për emigrantët që investojnë në agroturizëm

24 Tetor, 20210

Statusi:I papërmbushur


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 19. Biznesi i vogël dhe familja produktive. Do të mbështesim emigrantët që të transferojnë në Shqipëri njohuritë e aftësitë e marra, përmes mbështetjes në formë granti në vlerën 5 mijë euro, për çdo biznes të nisur nga një emigrant i kthyer

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *