EKONOMIALSI 2021E gjithë politika jonë do ti shërbejë punësimit

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
K.M.F. 2022 -2024
S.K.P.A. 2019 -2022
E.R.P. 2021 – 2023

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
    Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *