EKONOMIALSI 2021Politika e jashtmeDo të zvogëlojmë importet dhe do të rritim eksportet duke u mbështetur te produktet “Made in Albania”

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
S.ZH.B.I. 2014 – 2020
PBA 2021 -2023

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
    Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *