EKONOMIALSI 2021Do të ndihmojmë në uljen e kostos së jetesës së shqiptarëve

4 Prill, 20210

Besueshmëria:E pabesueshme


Referencat për vlerësimin
E.R.P. 2021 – 2023
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
±
    Premtim pak i besueshëm, sepse nuk ka referencën e plotë, apo dhe të dhëna të plota për ta gjykuar zbatueshmërinë

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *