EKONOMIAPD 2021Do të ulim numrin aktual të licencave dhe lejeve të biznesit që jepen sot nga shteti, si dhe do përgjysmojmë afatet ligjore të çdo leje nga 60 ditë në 30 ditë

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E pamatshme


Referencat për vlerësimin
Nuk ka referencë në dokumente strategjike/ buxhetore
Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
?
      Premtim i pamatshëm, sepse informacioni aktual nuk është i mjaftueshëm për të gjykuar premtimin, edhe pse premtimi është specifik dhe mund të përcaktohet si një premtim.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *