EKONOMIAPD 2021Përmirësim të ndjeshëm të klimës së biznesit në vend, qartësisë së lidheve dhe rregullave, luftës kundër korrupsionit dhe shmangies së mbivendosjeve së kompetencave të agjencive të ndryshme qeveritare

2 Prill, 20210

Besueshmëria:E besueshme


Referencat për vlerësimin
S.ZH.B.I. 2014 -2020
P.V.K.K. 2015 -2020
SKZHI II

Arsyeja për vlerësim, sipas Metodologjisë
      Premtim i matshëm dhe i besueshëm

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *