BujqësiaPD 2021Do të përjashtohen nga detyrimet fiskale, për tre vitet e para te aktivitetit, të gjitha sipërmarrjet e krijuara nga të rinjtë e shkolluar në fushën e bujqësisë dhe ushqimit

2 Prill, 20210

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *