Arsimi, Gruaja, RiniaProgrami 2021-2025 Qeveria Rama 3Do të mbështesim çdo sinergji të plotë mes një universiteti shqiptar dhe një të huaj publik në anglisht

24 Tetor, 20212

Statusi:Në progres


Programi Qeverisës 2021 -2025. Faqe 31. Arsimi. Ndërkombëtarizimi i Arsimit të Lartë. Fillojmë punën për hapjen e filialeve të Universiteteve më të mira ndërkombëtare në Shqipëri, si dhe për programe studimi të përbashkëta dhe të dyfishta me to. MASR do të mbështesë hapjen e programeve në gjuhën angleze në të gjitha universitetet shqiptare

$ s komente

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *